Obilježen Dan Osnovne škole fra Miroslava Džaje

Kreirano Utorak, 01 Lipanj 2021 Ažurirano Utorak, 01 Lipanj 2021 Objavljeno Utorak, 01 Lipanj 2021 Napisao/la Marina Vila

Dan OŠ fra Miroslava Džaje svake godine učenici i djelatnici obilježavaju krajem svibnja. Tom prigodom priprema se školska priredba na koju se rado odazivaju roditelji, mještani i prijatelji učenika. Ove školske godine, nažalost, zbog cjelokupne situacije oko koronavirusa, učenici i djelatnici nisu bili u mogućnosti zajedničkim radom obilježiti Dan svoje škole na uobičajan način.

 

No, učenike sportskih sekcija to nije obeshrabrilo  pa su uz pregršt dobre volje na školskom igralištu sudjelovali u natjecanju u nogometu, košarci, stolnom tenisu i drugim sportovima. Sportski duh i motiviranost naših najmlađih, pokazali su ponovno da sport uvijek pobjeđuje, pa i najvećeg neprijatelja kao što je  pandemija.

Ovaj dan iskoristili smo i za svečani ispraćaj kolege Ivice Čolića u zasluženu mirovinu. Nastavnik Ivica bio je dugogodišnji zaposlenik ove ustanove. Svojim četrdesetogodišnjim radom, mnoge je poučio o reljefima, rijekama, planinama i glavnim gradovima. Uvijek nasmijan, spreman za suradnju i razgovor, radio je s puno strpljenja, truda i napora. Među svojim kolegama stekao je prijatelje s kojima dijeli lijepa sjećanja te na koje se može oslonuti u budućnosti. Želimo mu zdravlje, mir i svaku sreću u mirovini.

Marina Vila