Dragi školarci, sretan vam Dan škole

Kreirano Četvrtak, 28 Svibanj 2020 Ažurirano Četvrtak, 28 Svibanj 2020 Objavljeno Subota, 30 Svibanj 2020 Napisao/la Marina Vila

Pojava koronavirusa u potpunosti je ugrozila svijet pa se svakodnevnica naših života temeljito  promijenila. Sve škole Hercegbosanske županije su 16.ožujka 2020. krenule u izazovnu provedbu nastave na daljinu. Brojni su učitelji, kao i učenici u prvim danima bili izgubljeni. Naviknuti da se naš rad ogleda u dječjim očima, uhvatili smo se u koštac s virtualnom učionicom i digitalnim alatima koje smo imali na raspolaganju, nudeći nastavne sadržaje.

Beskrajno zahvalni SUM-u, Ministarstvu obrazovanja, kulture i športa HBŽ-a  i  Carnetu, nastavnu godinu privodimo kraju. Od vas smo očekivali usklađivanje i prilagodbu na novonastalu situaciju, kao i svakodnevni rad  uz mnogo razumijevanja. Prolazeći kroz sve etape učenja s vama, znamo i razumijemo da vam je trebala velika količina strpljenja i odricanja da biste svladali gradivo. Vjerujemo da vam je udaljeno učenje bilo korisno i zabavno, te da ste napredovali u osnaživanju svojih znanja i vještina. Nadamo se da ste slobodno vrijeme proveli u kvalitetnom druženju sa svojim najbližima.

Dan škole ne ćemo obilježiti sportskim natjecanjima niti izvedbama literarne, glazbene i dramske sekcije, jer smo primorani smanjiti socijalni kontakt i na taj način čuvati zdravlje.

S  vjerom u bolje sutra, priželjkujemo opet neke vesele dane u ljepoti pripadanja i druženja. Radujući se ponovnom susretu i zagrljaju, želimo vam sretan Dan škole.

 Učiteljsko vijeće i ravnatelj