Obilježen Dan škole 30. svibnja

Kreirano Ponedjeljak, 03 Lipanj 2019 Ažurirano Utorak, 04 Lipanj 2019 Objavljeno Utorak, 04 Lipanj 2019 Napisao/la Marina Vila

Dan škole zaista je poseban dan u životu i radu svih nas koji boravimo u školi. To je dan kojim se prisjećamo  svih generacija koje su iz ove škole izašle, one koje trenutno pohađaju školu i one koji će tek postati dio naše zajednice – kako učenike, tako i nastavnike, ali i sve one koji za našu školu marljivo rade.

Ove smo godine znakoviti datum u modernoj hrvatskoj povijesti i Dan škole 30.svibnja, proveli  u pozitivnom ozračju i ugodnoj atmosferi. Unatoč neugodnoj kiši i niskim temperaturama, sportska  sekcija zagrijala  nam je srca svojom vedrinom, sportskim duhom i zajedništvom  u natjecateljskim sportskim disciplinama. Zbog vremenskih nepogodnosti, sva natjecanja održana su u školskoj dvorani. Sportsku proslavu Dana škole, svakako je uveličala  izložba likovnih radova  postavljena  na hodniku. Darovitost ,osjećaj za boju, oblike i dimenziju kroz crteže prikazali su nam talentirani učenici. Škola je širom otvorenih vrata s radošću dočekivala goste koji su poželjeli doći i sudjelovati u našoj proslavi.

     
     
     
     

 

Rezultate natjecanja pogledajte u privitku.

 

Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (Dan škole.pdf)Dan škole.pdf[ ]407 kB